Γίνε εθελοντής

 

 

 

 

 

 

 

Το New Generation Film Festival αναζητά μια ομάδα αφοσιωμένων εθελοντών που θα είναι γεμάτοι πάθος και αγάπη για το σινεμά, ώστε να μας βοηθήσουν να φέρουμε εις πέρας τις εργασίες του Φεστιβάλ.

 

 

Σχετικά με την ευκαιρία

Το New Generation Film Festival είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το 2021 για επίδοξους σκηνοθέτες ηλικίας 14 έως 30 ετών. Καθόλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, το φεστιβάλ παρουσιάζει parties, panels και masterclasses με υψηλού επιπέδου προσκεκλημένους από τη βιομηχανία του κινηματογράφου, ευκαιρίες δικτύωσης και προβολές των καλύτερων ταινιών μικρού μήκους από νέους, ανερχόμενους κινηματογραφιστές. Το φεστιβάλ προσελκύει εκατοντάδες νέους κάθε χρόνο. Κύριοι στόχοι

Ως εκ τούτου, αναζητούμε άτομα που έχουν έντονο ενδιαφέρον για τις βιομηχανίες της οθόνης και αναζητούν να αποκτήσουν εμπειρία σε εκδηλώσεις, πωλήσεις, διαφήμιση, εξυπηρέτηση πελατών, social media και μοντάζ περιεχομένου. Ως αντάλλαγμα, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε διάφορες εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, να μάθετε πρακτικές δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε μελλοντικούς ρόλους, και να συναντήσετε ενδιαφέροντα άτομα από τη βιομηχανία, αναδυόμενους σκηνοθέτες, τεχνικούς, σπουδαστές του κινηματογράφου και άλλους καλλιτέχνες.

Οι κύριοι τύποι εθελοντών διακρίνονται σε τέσσερις κατηγορίες:

Μπορείτε να υποδείξετε σε ποια ομάδα επιθυμείτε να κάνετε την αίτησή σας. Οι δραστηριότητες του Φεστιβάλ διεξάγονται σε περιοχές κοντά στο κέντρο της Αθήνας (Ν. Κόσμος, Κουκάκι, κλπ.).

Ως εθελοντική θέση ορίζεται η παροχή υπηρεσιών χωρίς αμοιβή και πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να συμμετάσχετε. Το Φεστιβάλ αναγνωρίζει τους εθελοντές του ως ενεργά και αξιότιμα μέλη της κοινότητάς του και τους ανταμοίβει με επαγγελματική εμπειρία, δικτύωση, ελεύθερη είσοδο και συμμετοχή στις εκδηλώσεις του κ.ά. Το NGFF είναι φορέας σεβασμού, ισότητας και συμπεριληπτικότητας. Άτομα μειωμένων ευκαιριών, ενθαρρύνονται να κάνουν αίτηση.

 

Διαδικασία αίτησης

Για να κάνετε αίτηση, συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα εδώ. Θα σας ζητηθεί να ανεβάσετε ένα ενημερωμένο βιογραφικό.

Η καταληκτική ημερομηνία για τις θέσεις εθελοντών είναι η 30/08/2023 στις 00:00.

 

Βασιζόμαστε σε εσάς για να μεγαλώσουμε μαζί! <3